Doprava ZDARMA nad 799 Kč

Za hranicemi zábavy: Prozkoumejte svět her s 2K Games

2K Games je herní vydavatelská společnost, která se stala jedním z předních hráčů na trhu s videohrami díky svému portfoliu výjimečných titulů a schopnosti přinášet inovace do herního průmyslu. Společnost byla založena v roce 2005 a sídlí v Nová Yorku, USA. Od svého vzniku se 2K Games stal symbolem kvality a zábavy v herním světě.

Zakladatelé:

2K Games vzniklo jako dceřiná společnost Take-Two Interactive a zásluhu na jeho vzniku má několik klíčových osobností v herním průmyslu, včetně prezidenta Take-Two Interactive, Christophra Hartmanna.

Sídlo:

Hlavní sídlo společnosti se nachází v Novém Yorku, které je jedním z nejvýznamnějších center herního průmyslu.

Nejznámější hry:

  1. NBA 2K série: Jedna z nejpopulárnějších a nejrealističtějších basketbalových her, která každoročně přináší nového dávku zábavy pro fanoušky po celém světě.
  2. Borderlands série: Akční RPG střílečka s jedinečným grafickým stylem a bohatým herním světem, který získal kultovní status.
  3. BioShock série: Kombinace atmosférického světa, hlubokých příběhů a inovativního herního designu, která se stala ikonou ve světě videoher.
  4. XCOM série: Taktická střílečka s prvky strategie, která vás zavede do boje proti mimozemské invazi.
 

Co připravují do budoucna:

2K Games má v plánu pokračovat v poskytování kvalitních a inovativních her pro hráče po celém světě. V nedávné době oznámili práci na nových projektech, včetně pokračování oblíbených sérií a zcela nových IP, které mají naději na revoluci v herním průmyslu. Mezi největší očekávané tituly patří nový díl série BioShock a pokračování Borderlands.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz