Doprava ZDARMA nad 799 Kč

Rockstar Games: Za scénami tvorby největších herních legend

 

Rockstar Games je herní vývojářské studio s bohatou historií a zázemím několika ikonických titulů. Od svého založení se Rockstar Games etablovalo jako jedno z předních studií v herním průmyslu, a to díky svému závazku k inovaci, kvalitě a tvorbě titulů, které posouvají hranice možností v herním světě. Sídlo společnosti se nachází v New Yorku, USA.

Zakladatelé:

Rockstar Games bylo založeno bratry Danem a Samem Houserovými, Terry Donovem a Jamie Kingem v roce 1998. Jejich vášeň pro hry a vize pro nové herní zážitky vedly k vytvoření společnosti, která změnila tvář herního průmyslu.

Sídlo:

Hlavní sídlo Rockstar Games se nachází v New Yorku, který slouží jako centrální bod pro vývoj her a koordinaci mezinárodních týmů.

Nejznámější hry:

  1. Grand Theft Auto série: Jedna z nejúspěšnějších herních sérií všech dob, která přináší hráčům otevřené světy plné akce, dobrodružství a svobody.
  2. Red Dead Redemption série: Westernová série, která se stala kultovní díky svému epickému příběhu, detailnímu světu a poutavému multiplayeru.
  3. Max Payne série: Noir akční série s výrazným příběhem a inovativním herním stylem.
  4. Bully: Akční adventura z prostředí střední školy, která získala uznání za svůj originální přístup a zábavu.
 

Co připravují do budoucna:

Rockstar Games zůstává zahalen tajemstvím, co se týče jejich budoucích projektů. Nicméně, spekulace a očekávání fanoušků se soustředí na pokračování stávajících úspěšných sérií jako Grand Theft Auto a Red Dead Redemption. S jistotou se můžeme těšit na další dobrodružství v novém díle GTA VI. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz