Doprava ZDARMA nad 799 Kč

Proč se nemusíte obávat nákupu našich použitých produktů: Zárukou kvality od našeho e-shopu

Při nákupu použitých produktů, jako jsou hry na herní konzole, může být zcela přirozené mít obavy z toho, co přesně obdržíte. Můžete se obávat poškrábaných disků nebo opotřebovaných obalů, které snižují zážitek nejen z nákupu, ale také z hraní. V Bestbox.cz se však snažíme tyto obavy rozptýlit tím, že nabízíme renovované produkty s zárukou kvality a v originálních a čistých obalech. 

Bez škrábanců 

Každý disk, který přijde do našich rukou, je pečlivě vyhodnocen a případně podroben profesionálnímu procesu renovace. Pokud je disk poškrábaný, používáme nejmodernější technologie k jeho renovaci. Naše profesionální zařízení pro renovaci disků DVD a Blu-ray dokáže odstranit škrábance a disk vyleštit. 

Originální obaly

Nejenže se staráme o kvalitu samotných disků, ale také o jejich obaly a prezentaci. Všechny naše hry jsou dodávány v originálních obalech. Pokud je obal i přebal hry poškozený, nabízíme disk pouze v neoriginálním obalu. 

 tempImageXhI5JstempImageyPRUaMtempImagew61A25tempImageQLI7OQ

Záruka

Chápeme, že při nákupu použitých produktů je důležité mít jistotu. Proto poskytujeme záruku 12 měsíců na všechny produkty. Pokud byste měli jakékoli potíže s produktem můžete ho do 14 dnů vrátit. Tuto lhůtu si můžete v nákupním košíku prodloužit až na 30dní. 

Doufáme, že tento článek vám poskytl důvěru a jistotu při nákupu našich použitých produktů. Snažíme se zajistit, aby každý zákazník obdržel kvalitní a funkční produkt, který představuje skvělou hodnotu za peníze. S námi se nemusíte obávat zklamání - naše produkty jsou pečlivě renovované a připravené na další herní dobrodružství.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz