Doprava ZDARMA nad 799 Kč

Call of Duty: Modern Warfare

Historie Studia: Call of Duty: Modern Warfare je herní série vyvíjená společností Infinity Ward, která se stala jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších herních franšíz všech dob. Studio Infinity Ward bylo založeno v roce 2002 Jasonem Westem a Grantem Collierem a rychle se stalo známým pro svou práci na sérii Call of Duty, zejména pro průlomový titul Call of Duty 4: Modern Warfare.

Příběh Serie: Série Call of Duty: Modern Warfare se odehrává v moderním prostředí a zaměřuje se na globální konflikty, terorismus a vojenské operace. Příběhy jednotlivých titulů jsou provázány a postavy se často objevují v několika dílech série.

    • Call of Duty 4: Modern Warfare (2007): První díl série Modern Warfare, který zavedl hráče do současného prostředí bojů v Blízkém východě a Rusku. Hra sleduje americkou a britskou speciální jednotku při boji proti mezinárodnímu teroristickému hnutí.

    • Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009): Pokračování se zaměřuje na eskalující konflikt mezi USA a Rusy a sleduje boje v Americe, Rusku a Afghánistánu. Hlavními postavami jsou seržant Gary "Roach" Sanderson a poručík Simon "Ghost" Riley.

    • Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011): Třetí díl uzavírá trilogii a sleduje vypuknutí třetí světové války mezi USA, Rusy a teroristickou organizací Makarov. Hráči se dostanou do situací po celém světě, včetně New Yorku, Paříže a Londýna.

    • Call of Duty: Modern Warfare (2019): Reboot série, který přináší nový pohled na známé postavy a události. Hra se zabývá problematikou terorismu a geopolitických konfliktů v současném světě. Hlavními postavami jsou kapitán John Price, seržant Kyle Garrick a Farah Karim.

    • Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered (2020): Remaster původního Modern Warfare 2 se zaměřuje na kampani, která je považována za jednu z nejlepších v sérii. S vylepšenou grafikou a audiovizuálním zpracováním si hráči mohou znovu užít nezapomenutelné momenty této ikonické hry.

    • Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer Remastered (2021): Po úspěchu remasteru kampaně se Infinity Ward rozhodli přinést hráčům i vylepšený multiplayer, který je stále oblíbený mezi fanoušky série. Nové funkce a vylepšení přinesly moderní pojetí tohoto klasického online zážitku.

    • Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered (2022): Remaster třetího dílu série se zaměřuje na dramatický finále trilogie, které hráče zavede do epicentra třetí světové války. Grafické vylepšení a technologické inovace dodávají nový rozměr této epické příběhové kampani.

    • Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer Remastered (2023): Stejně jako u předchozího dílu, i tentokrát se hráči mohou těšit na modernizovaný multiplayer, který přináší staré oblíbené mapy a herní režimy v novém kabátě. S vylepšenou grafikou a hratelností si fanoušci mohou znovu užít intenzivní online souboje.

    • Call of Duty: Modern Warfare: Special Ops Remastered (2024): Poslední remaster v sérii se zaměřuje na kooperativní režim Special Ops, který je oblíbený pro svou výzvu a týmovou spolupráci. Vylepšená grafika a nové herní prvky přinášejí moderní interpretaci tohoto klasického módu.

 

 

Prodeje:

Prodeje jednotlivých dílů série Call of Duty: Modern Warfare patří mezi nejvyšší v herním průmyslu. Přesné prodejní čísla se liší podle jednotlivých titulů, ale celkově se jedná o desítky milionů prodaných kopií.

Hlavní Postavy:

  • Kapitán John Price: Legendární postava, která se objevuje ve všech dílech série Modern Warfare. Je to zkušený voják a vůdce jednotky Task Force 141.
  • Seržant Gary "Roach" Sanderson: Hlavní protagonista druhého dílu, který je členem Task Force 141 a hraje klíčovou roli ve vyřešení globální krize.
  • Simon "Ghost" Riley: Charakteristická postava, která je známá svou maskou a odhodláním k boji proti terorismu. Hraje důležitou roli ve druhém díle série.
  • Farah Karim: Nová postava ve hře z roku 2019, která se stává klíčovou postavou v boji proti teroristům v současném světě.

Zajímavosti:

  • Série Call of Duty: Modern Warfare se stala ikonou herního průmyslu a každý nový díl je očekáván miliony hráčů po celém světě.
  • Postavy jako kapitán John Price a Simon "Ghost" Riley se staly legendárními v herním světě a získaly si širokou fanouškovskou základnu.
  • Remastery kampaní a multiplayeru přinášejí nejen vizuální vylepšení, ale také zachovávají ducha původních her a přinášejí je do moderní éry herního průmyslu.
  • Série Modern Warfare neustále inovuje a přizpůsobuje se, aby udržela své místo mezi herními giganty a nadále nabízela hráčům vzrušující a nezapomenutelné zážitky.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz