Doprava ZDARMA nad 799 Kč

10 Nejlepších her na XBOX One, XBOX Series

Vybírat nejlepší hry pro Xbox One a Xbox Series X není snadný úkol, vzhledem k obrovskému množství kvalitních titulů, které jsou pro tyto konzole dostupné. Přesto jsem se pokusil sestavit seznam, který zahrnuje širokou škálu žánrů a nabízí něco pro každého hráče. Hodnocení her je založeno na kombinaci osobních zkušeností, reálných recenzí a celkového přijetí veřejností. 

The Witcher 3: Wild Hunt (5/5)

Tento epický RPG titul od CD Projekt RED je často označován za jednu z nejlepších her všech dob. S obrovským otevřeným světem, hlubokým příběhem a nezapomenutelnými postavami je to hra, která vás snadno pohltí na stovky hodin. Díky rozšířením, jako jsou "Hearts of Stone" a "Blood and Wine", je zážitek ještě bohatší.

 

 

Halo Infinite (4.5/5)

Nejnovější přírůstek do legendární série Halo přináší osvěžující otevřený svět a zároveň zachovává klasický pocit z boje. S vynikajícím multiplayerem a kampaní, která je poctou historii série, Halo Infinite stojí na špici her pro Xbox.

 

Forza Horizon 5 (5/5)

Nejlepší závodní hra pro Xbox? Mnozí by řekli, že ano. Forza Horizon 5 vás zavede do nádherného Mexika s neuvěřitelnou grafikou a obrovským množstvím vozidel. Hratelnost je přístupná, ale nabízí dostatek hloubky pro fanoušky závodních simulátorů.

 

 

 

Gears 5 (4.5/5)

Gears 5 pokračuje v silné tradici série s výbornou kampaní a robustním multiplayerem. Příběh Kait Diaz je osobní a emotivní, což je doplněno vynikajícím vizuálním zpracováním a akční hratelností, která je zábavná jak solo, tak v kooperaci.

 

Ori and the Will of the Wisps (5/5)

Tato nádherná plošinovka kombinuje náročnou hratelnost s emotivním příběhem a jedním z nejlepších vizuálních zpracování, jaké jste kdy ve hře viděli. Ori and the Will of the Wisps je dojemný zážitek, který si zaslouží vaši pozornost

Red Dead Redemption 2 (5/5)

Rockstar Games opět ukázal, že umí vytvořit obrovský, živý svět plný příběhů a dobrodružství. Red Dead Redemption 2 je westernová opera na nejvyšší úrovni s nezapomenutelným příběhem a otevřeným světem, který je radostí prozkoumávat.

 

Sekiro: Shadows Die Twice (4.5/5)

Od tvůrců Dark Souls přichází Sekiro, hra, která vás zavede do feudálního Japonska s brutálně náročnou, ale spravedlivou bojovou systémem. Pokud hledáte výzvu, Sekiro vás nenechá chladnými.

 

Assassin’s Creed Valhalla (4/5)

Další kapitola v sérii Assassin’s Creed vás zavede do éry Vikingů. Valhalla rozšiřuje RPG prvky série a nabízí obrovský svět plný historie a dobrodružství. Ačkoliv se může zdát trochu přeplněná, celkový zážitek je velmi odměňující.

 

Cyberpunk 2077 (3.5/5)

Přestože jeho vydání bylo poznamenáno technickými problémy, Cyberpunk 2077 nabízí fascinující příběh a svět, který stojí za prozkoumání. S postupnými opravami a vylepšeními se hra stala mnohem stabilnější a příjemnější.

 

Resident Evil Village (4.5/5)

Směsice hororu a akce, Resident Evil Village pokračuje příběhem Ethana Winterse v nehostinném a děsivém prostředí. S vynikající atmosférou a strhujícím příběhem je to must-play pro fanoušky série i nováčky.

Tento seznam je jen špičkou ledovce, co se týče kvalitních her dostupných na Xbox One a Xbox Series X. Každá z těchto her nabízí jedinečný zážitek, ať už hledáte dobrodružství, akci, závody, nebo něco úplně jiného. Xbox má opravdu každému co nabídnout.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz