Doprava ZDARMA nad 799 Kč

10 Nejprodávanějších her na Playstation 5, které si zamilujete

Nejprodávanější hry na Playstation 5 - 10 hitů, které si zamilujete

Playstation 5 je již nějakou dobu na trhu a hráči si užívají spoustu skvělých her. Pokud přemýšlíte, které tituly stojí za to si pořídit, přinášíme vám přehled 10 nejprodávanějších her pro tuto konzoli. Od akčních adventur přes RPG až po závodní simulátory - každý si přijde na své.

    1. Marvel's Spider-Man 2 Pokračování úspěšné hry s pavoučím hrdinou v hlavní roli prodalo již přes 10 milionů kopií. Skvělá akce, parádní grafika a poutavý příběh - to jsou hlavní atributy této pecky od Insomniac Games.

    2. Ratchet & Clank: Rift Apart Oblíbená platformovka se vrátila v plné parádě. Rift Apart využívá naplno možnosti PS5 a nabízí famózní audiovizu zážitek ve spojení se zábavnou hratelností. Prodeje dosáhly skoro 4 miliony.

    3. Elden Ring Nejnovější počin od tvůrců Dark Souls vzal herní svět útokem. Monumentální otevřený svět, propracované souboje a tajemný příběh nadchly už přes 3,5 milionu hráčů.

    4. Final Fantasy XVI Legendární série JRPG oslavila návrat ve velkém stylu. FF XVI sází na akční souboje, dechberoucí grafiku a epický příběh. Hned po vydání se prodaly 3 miliony kusů.

    5. Demon's Souls Remake brutálně těžké klasiky předvedl sílu PS5 hned při startu konzole. Démonické dobrodružství v novém kabátku si nenechalo ujít 1,4 milionu hráčů.

 
  1. EA Sports FC 24 Fotbalová simulace od EA letos poprvé vychází pod novým názvem, ale jinak nabízí tradiční porci zábavy na zeleném pažitu. První milion prodaných kusů padl hlavně zásluhou fanoušků z Francie a Španělska.

  2. Horizon Forbidden West Další díl skvělého sci-fi dobrodružství s Aloy čaroval nádhernou grafikou a vylepšeným soubojovým systémem. Objevovat tajemství zakázaného západu vyrazilo přes 1,3 milionu hráčů.

  3. Gran Turismo 7 Král závodních simulací ukázal svaly v sedmém pokračování. Stovky aut, realistický model řízení a krásná grafika znovu nabídly zážitek jako na skutečné trati. K 1,2 milionu prodaných kusů pomohla i VR podpora.

  4. Returnal Exkluzivita od talentovaného finského studia Housemarque přinesla netradiční mix roguelike a third-person akce. Náročný, ale návykový gameplay oslovil přes milion hráčů.

  5. God of War: Ragnarök Kratos a Atreus se vrátili v epickém severském dobrodružství. Vynikající akce, dechberoucí lokace a dojemný příběh otce a syna - to jsou důvody, proč se prodalo přes milion kopií i přes pozdější vydání.

Playstation 5 dokazuje, že je i ve své druhé polovině životního cyklu nabitý skvělými hrami různých žánrů, které dokáží oslovit miliony hráčů po celém světě. Pokud nějaký z výše uvedených titulů ještě nemáte ve své sbírce, rozhodně ho doporučujeme vyzkoušet. Herní zážitky, které vám přinese, stojí za to!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz